>Champagne en mousserende wijn

Kerstpakketten 2015 | Champagne en mousserende wijn

Mousserende wijnen en Champagnes als Kerstpakket


Champagne Kerstpakket

Michel Sibeaux Champagne

Dit champagne geschenk bevat 1 fles Michel Sibeaux. Deze champagne wordt door ons zelf geïmporteerd en is dus uitsluitend bij een van onze webshops te koop. Een absolute aanrader voor iedereen die een heerlijke, traditionele champagne voor een eerlijke prijs cadeau wil doen als kerstpakket.

Champagne Kerstpakket - Michel Sibeaux Champagne

€ 24,75 Excl. BTW

 

Champagne Kerstpakket

Moët & Chandon Brut Imperial

Van het grootste en bekendste champagnehuis ter wereld is er het champagnegeschenk Moët & Chandon Brut. Deze heldere champagne met zijn droge, doch frisse en fruitige smaak behoort tot de absolute wereldtop en is met grote voorsprong 's werelds meest verkochte champagne! Zo ook bij ons!

Champagne Kerstpakket - Moët & Chandon Brut Imperial

€ 35,95 Excl. BTW

 

Prosecco Kerstpakket

Toso - Prosecco delle Venezie

Sinds de "Grote hype" in de zomer van 2008 is de verkoop van Prosecco enorm gestegen.
Een Prosecco pakket voor de kerst klinkt misschien wat vreemd, maar onze ervaring is dat steeds meer ondernemers ook met kerst kiezen voor dit heerlijke en betaalbare Prosecco geschenk!

Prosecco Kerstpakket - Toso - Prosecco delle Venezie

€ 12,25 Excl. BTW

Hoe werkt het bestellen van onze Kerstpakketten?


Wanneer u een mooi kerstpakket heeft gevonden kunt u via onderstaand contactformulier uw (bedrijfs)gegevens achterlaten. Eén van onze medewerkers zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de exacte wensen te bespreken en een scherpe offerte op te stellen.

Uiteraard kunt u ook direct bellen naar 035 - 52 53 440 of mailen naar info@kerstpakketten-kopen.nl

Extra mogelijkheden:


Onze kerstpakketten worden standaard geleverd in luxe houten wijnkistjes waarvan de deksel geniet wordt. Indien u de kerstpakketten zelf gaat overhandigen aan uw personeel en/of relaties dan adviseren wij u om te kiezen voor de voordelige kokerdoos of de extra luxe schuifdekselkist met blokverbinding

Tot slot is het ook mogelijk om in elk pakket een gratis kaartje met persoonlijke boodschap te plaatsen. Deze wordt door ons gedrukt en aan het pakket toegevoegd.

Mogelijkheden voor bezorging:


U kunt de kerstpakketten laten afleveren op 1 adres in Nederland zodat u deze zelf kan overhandigen aan uw relaties. Ook kunnen wij de kerstpakketten inclusief persoonlijke boodschap rechtstreeks bezorgen bij uw relaties.