>Franse kerstpakketten

Kerstpakketten 2022 | Klassieke Franse Kerstpakketten

Klassieke Franse kerstpakketten


Een feestelijk kerstpakket voor de gezelligste tijd van het jaar. Kiest u voor een Frans kerstpakket? De Franse kerstpakketten zijn nog altijd de meest bestelde kerstpakketten bij Wijnpakketten-Kopen.nl. Welk pakket u ook kiest, u komt altijd goed beslagen ten ijs met deze franse toppers!

Hoe werkt het bestellen van onze Kerstpakketten?


Wanneer u een mooi kerstpakket heeft gevonden kunt u via onderstaand contactformulier uw (bedrijfs)gegevens achterlaten. Eén van onze medewerkers zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de exacte wensen te bespreken en een scherpe offerte op te stellen.

Uiteraard kunt u ook direct bellen naar 035 - 52 53 440 of mailen naar info@kerstpakketten-kopen.nl

Extra mogelijkheden:


Onze kerstpakketten worden standaard geleverd in luxe houten wijnkistjes waarvan de deksel geniet wordt. Indien u de kerstpakketten zelf gaat overhandigen aan uw personeel en/of relaties dan adviseren wij u om te kiezen voor de voordelige kokerdoos of de extra luxe schuifdekselkist met blokverbinding

Tot slot is het ook mogelijk om in elk pakket een gratis kaartje met persoonlijke boodschap te plaatsen. Deze wordt door ons gedrukt en aan het pakket toegevoegd.

Mogelijkheden voor bezorging:


U kunt de kerstpakketten laten afleveren op 1 adres in Nederland zodat u deze zelf kan overhandigen aan uw relaties. Ook kunnen wij de kerstpakketten inclusief persoonlijke boodschap rechtstreeks bezorgen bij uw relaties.